KONST

Här kan du se ett urval av de konstnärer vi representerar i Sverige. Gå in på vår e-shop för att se verk och priser.

 

YANNI SOUVATZOGLOU

Yanni är en grekisk konstnär som vi representerar i Sverige. Yanni jobbar i huvudsak med skulpturer i brons. Vi visar hans bronsskulpturer i vårt galleri på Ringvägen 59, Södermalm och när vi är ute och besöker konstföreningar. Yannis skulpturer passar både i hemmet och på arbetsplatsen. Yannis konst finns representerad över en stor del av världen och han är en av Greklands största nu levande konstnärer. 

IMG_3712

MARK KOSTABI

Mark Kostabi (född 1960) är en amerikansk konstnär som vi representerar i Sverige. Mark Kostabi började sin karriär i New York på 80-talet. Mark Kostabi finns representerad på museum runt om i hela världen och haft utställningar världen runt. Vi visar hans konst i vårt galleri på Ringvägen 59, Södermalm och när vi är ute och besöker konstföreningar. Mark Kostabis konst är modern och passar såväl hem som arbetsplats.

 

IMG_3065

 

UGO NESPOLO

Ugo Nespolo (född 1941) är en italiensk konstnär som vi representerar i Sverige. Hans konst målas ofta som ett pussel med motiv föreställande ikoniska personer, leksaker och filmer. Stilen är pop art. Hans konst lyser upp både hemmet och arbetsplatsen. Ugos verk finns över hela världen och han är i dag en av Italiens största nu levande konstnärer. Vi visar hans konst i vårt galleri på Ringvägen 59, Södermalm och när vi är ute och besöker konstföreningar.

 

IMG_3602